Rólunk

Rólunk

Szüleink textiliparban szerzett tapasztalatával és jövőbe vetett bizalmával családi vállalkozásunk 1994-ben kezdte meg működését.

Legelső termékünk egy gyógyászati párna volt, amelyet a német piacra készítettünk. Termékkínálatunk bővülése miatt aztán telephely építésébe fogtunk, melynek égisze alatt gyártástechnológiánkat is modernebb alapokra helyeztük. 2009-re már 14 saját márkaüzletet működtetünk, beszállítóként pedig többszáz szaküzletet és lakberendezési áruházat szolgáltunk ki termékeinkkel.

Mindig kerestük az újdonságokat, az Európában, az USA-ban, de még Kínában is szabadalommal védett VitalWOOD farugós matraccsaládunkkal például 2011-ben elnyertük a kölni IMM bútoripari kiállítás innovációs fődíját. Természetesen termékfeljesztésünk mellett vállalkozásunk modernizációjára is nagy hangsúlyt helyezünk, 2019-ben például jelentős digitalizáción esett át gyártóhelyünk.

Jelenleg 3 kontinens 15 országába szállítjuk termékeinket. A legkifinomultabb igényeknek megfelelő, manufakturális körülmények között, kézzel készített luxustermékektől a jól gépesíthető, sorozatgyártásban készített termékekig rendkívül széles termékpalettával és széles szolgáltatásspektrummal (tervezés, gyártás, szállítás, helyszíni összeszerelés) dolgozunk. A lakberendezők és belsőépítészek mellett beszerzési szövetkezetekkel és projektcégekkel is dolgozunk, ennek köszönhetően a speciális felhasználásra szánt termékeinkkel is számos intézménybe, kollégiumba, hostelbe, panzióba és hotelbe eljutottunk.

Történetünk időrendben

Megalakul a Bio-Textima Kft., a gyártás kisipari keretek között, szüleink garázsában folyik.

BIOLUX ágyrendszerünk elnyeri a Budapesti Nemzetközi Vásár nagydíját.

Zöldmezős beruházásban telephely építésbe kezdünk.

14 üzletből álló márkabolthálózatot működtetünk Magyarországon.

Farugós matraccsaládunkat Kölnben Innovációs fődíjjal jutalmazzák.

Az USA után Japánban is elindul termékeink értékesítése.

Vállalkozásunk jelentős fejlesztésen és digitalizáción megy keresztül, új gépekkel és megújult vállalatirányítási rendszerrel dolgozunk.